3 måder at kontakte WhatsApp kundeservice på

Indholdsfortegnelse:

3 måder at kontakte WhatsApp kundeservice på
3 måder at kontakte WhatsApp kundeservice på

Video: 3 måder at kontakte WhatsApp kundeservice på

Video: 3 måder at kontakte WhatsApp kundeservice på
Video: How to Knit: Easy for Beginners 2024, September
Anonim

I modsætning til de fleste virksomheder giver WhatsApp ikke et telefonnummer til supporttjenester. Derfor skal du bruge funktionen Kontakt os i applikationen til mobilenheder eller besøge webstedet WhatsApp.com/Contact for at kontakte dem. På dette websted kan du e -maile spørgsmål vedrørende support til beskeder, virksomhedskonti eller tilgængelighedsproblemer. Hvis der er et teknisk problem, der forhindrer dig i at kontakte WhatsApp online, eller du bare vil sende en officiel meddelelse, skal du skrive et brev til virksomhedens kontor. Læs videre for denne wikiHow for at lære, hvordan du kontakter WhatsApp.

Trin

Metode 1 af 3: Brug af WhatsApp App på mobilenhed

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 1
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 1

Trin 1. Start WhatsApp på din telefon eller tablet

Ikonet er en grøn og hvid samtaleboble med en modtager i midten. Du kan finde det på startskærmen, i programlisten eller ved at foretage en søgning.

Hvis du ikke kan logge ind på WhatsApp, skal du tjekke metoden Brug af WhatsApp.com -websted

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 2
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 2

Trin 2. Tryk på Indstillinger

Det er et tandhjulsikon i nederste højre hjørne af skærmen.

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 3
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 3

Trin 3. Tryk på Hjælp

Du finder den nederst i menuen.

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 4
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 4

Trin 4. Tryk på Kontakt os

Dette åbner feltet Kontakt os, hvor du kan skrive en beskrivelse af dit problem og uploade et skærmbillede (dette er valgfrit).

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 5
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 5

Trin 5. Indtast det problem, du oplever, og tryk derefter på Næste

WhatsApp leder efter svaret på dit problem i deres supportdatabase.

Hvis der er en artikel i søgeresultaterne, der ser passende ud, skal du trykke på artiklen for at se dens indhold

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 6
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 6

Trin 6. Tryk på Send mit spørgsmål til WhatsApp Support

Enhedens skærm viser en side til komponering af en ny e -mail -besked til WhatsApp via standard -e -mail -appen på din tablet eller telefon.

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 7
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 7

Trin 7. Tryk på knappen Send

Denne knap er normalt et pilikon eller et papirfly. Din e -mail vil blive sendt til WhatsApp Support i det korrekte format. Normalt vil WhatsApp kun kontakte dig via e -mail, men du kan få et opkald (afhængigt af det problem, du har).

Metode 2 af 3: Brug af WhatsApp.com -webstedet

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 8
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 8

Trin 1. Besøg https://www.whatsapp.com/contact ved hjælp af en webbrowser

Du kan bruge enhver browser på din computer eller mobilenhed til at oprette forbindelse til Messenger, Business eller WhatsApp tilgængelighedssupport via e -mail.

  • Hvis du har en virksomhedskonto, kan du sende en e -mail til [email protected] for at få hjælp.
  • Hvis du har problemer eller forslag, der er relateret til tilgængelighed, kan du sende en e-mail til tilgæ[email protected].
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 9
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 9

Trin 2. Klik på Kontakt os under "WhatsApp Messenger Support"

Dette åbner en side, der forklarer, hvordan du får hjælp til WhatsApp-mobilappen-hvis du ikke kan komme ind på WhatsApp-appen på en mobilenhed, skal du fortsætte processen med denne metode.

Måske er dit spørgsmål blevet besvaret i FAQ (ofte stillede spørgsmål). Sørg for at tjekke FAQ -siden, før du sender en besked

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 10
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 10

Trin 3. Indtast mobilnummeret

Brug det mobilnummer, du brugte til at oprette forbindelse til din WhatsApp -konto, så supportteamet kan identificere din konto.

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 11
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 11

Trin 4. Vælg platformen

På listen over platforme skal du vælge den enhed, du bruger til at kommunikere ofte via WhatsApp. vælge Web og skrivebord hvis du normalt bruger en computer. Hvis enheden ikke er på listen, skal du vælge Andet.

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 12
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 12

Trin 5. Skriv ned det problem, du oplever

Skriv årsagen, der fik dig til at kontakte WhatsApp i feltet "Indtast venligst din besked nedenfor". Beskriv problemet i detaljer-du skal skrive mindst 30 tegn for at sende meddelelsen.

Hvis de oplysninger, du giver, er utilstrækkelige, kan WhatsApp Support kontakte dig for at bede om de nødvendige oplysninger eller bede dig om at indsende en anden anmodning

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 13
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 13

Trin 6. Klik på Send spørgsmål

Dette åbner en ny e -mail -besked rettet til det relevante supportteam. E-mail-beskeden er forudformateret, så den kan behandles af WhatsApp-supportværktøjet. Du bør altid bruge denne formular til at kontakte WhatsApp, så meddelelsen videresendes til det relevante supportteam.

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 14
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 14

Trin 7. Klik på knappen Send i e -mail -appen

Meddelelsen sendes til det relevante supportteam i henhold til din WhatsApp -konto og dit produkt.

Metode 3 af 3: Skrivning af bogstaver til WhatsApp

Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 7
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 7

Trin 1. Skriv et brev til WhatsApp -hovedkontoret, hvis du ikke kan kontakte dem via internettet

Hvis du ikke kan nå dem på din telefon og computer, eller du skal sende noget officielt (f.eks. Et formelt brev), skal du sende et brev til WhatsApp.

WhatsApp -kontoradresse: WhatsApp Inc / 1601 Willow Road / Menlo Park, CA / 94025

Adressér et formelt brev Trin 9
Adressér et formelt brev Trin 9

Trin 2. Angiv tydeligt dine kontaktoplysninger i brevet

Som med e-mails skal du inkludere et mobilnummer i internationalt format (med landekode) og det specifikke problem, du oplever.

  • Angiv de midler, du vil bruge til at kommunikere. Hvis du f.eks. Ikke kan få adgang til den e -mail -konto, der er knyttet til WhatsApp, skal du ikke inkludere e -mail -adressen. Angiv en anden e -mail -adresse, eller angiv dit mobiltelefonnummer eller din hjemmeadresse.
  • Spørg ikke noget, der allerede er forklaret på FAQ -siden. Kundesupport prioriterer problemrapporter og besvarer ikke spørgsmål, der allerede er diskuteret i FAQ.
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 9
Kontakt WhatsApp kundeservice Trin 9

Trin 3. Giv tekniske oplysninger om dit problem

Hvis du ønsker at få teknisk assistance fra WhatsApp vedrørende noget, der er skrevet på din telefonskærm, skal du inkludere teksten nøjagtigt, som den vises i den fejlmeddelelse, der vises, når du bruger din konto. WhatsApp -support burde vide, hvornår dette problem opstår, og hvis det opstår igen. Du bør også nævne den enhed, du bruger (f.eks. Google Pixel 3 eller Apple iPhone XR).

  • For eksempel kan du skrive, "Hvorfor holder min skærm i WhatsApp videoopkald ved med at fryse? Det er sket hver gang jeg foretager et videoopkald på min iPhone SE 2. Hvordan kan jeg løse dette? "(Hvorfor fryser WhatsApp -skærmen altid, når jeg foretager et videoopkald? Det sker altid, når jeg gør det ved hjælp af iPhone SE 2. Hvordan retter jeg det?). Medtag dit mobilnummer i internationalt format i posten.
  • Et andet eksempel på et spørgsmål er: "Min telefon bliver ved med at fortælle mig, at jeg har WhatsApp -beskeder, når jeg ikke har det. Det startede for cirka en uge siden og fortalte mig, at der var en. Dette sker hver dag nu. Hvordan retter jeg dette?" Dukker op op med en besked om, at jeg fik en ny WhatsApp -besked, selvom der ikke er en. Dette begyndte at ske for cirka en uge siden, og nu sker det hele tiden hver dag. Hvordan retter jeg det?)
Skriv et brev Trin 15
Skriv et brev Trin 15

Trin 4. Send brevet til WhatsApp

Afhængigt af det problem, du oplever, og kontaktoplysningerne, kan du modtage et svar fra WhatsApp via almindelig mail, mobilnummer eller e -mail.

Tips

  • WhatsApp giver ikke et mobiltelefonnummer til at ringe til. Hvis du får et forslag om at ringe til et bestemt nummer, er det sandsynligvis en fidus.
  • WhatsApp har en social mediekonto, nemlig en Facebook -side og en Twitter -konto på @WhatsApp. De svarer ikke på kundesupport via disse to konti. Så chancerne er store for, at du ikke får svar, hvis du kontakter dem via sociale medier.

Anbefalede: